Bel 020-6361996

Kamperen

Kamperen

Kamperen wordt de afgelopen jaren steeds aantrekkelijker. Enerzijds uit kostenoverwegingen, maar ook omdat het fijn is om buiten te slapen. Je slaapt midden in de natuur en kan zo genieten van de rust die er 's avonds buiten heerst. Of het nu op een natuurcamping is, in de vrije natuur (het zogenaamde wildkamperen) of in een luxe bungalowtent die al voor u is opgezet: kamperen is een prettige manier waarop u zich in de natuur optimaal kunt ontspannen.

Van en voor de natuur

De afgelopen jaren zijn de natuurcamping in opkomst. Enerzijds heb je daar de rust van de natuur, maar tegelijk ook het comfort van een normale camping. De tijden zijn voorbij dat een toilet hier niet meer was dan een gat in de grond en je de was in de rivier moest doen.

Op zoek naar het avontuur?

Naast de natuurkampeerder is er ook een groep kampeerders die juist op zoek is naar een avontuur. Zo is het mogelijk om tijdens het beklimmen van de Kilamanjaro in Kenia en Tanzania te kamperen, die uiteraard wel onder lokale begeleiding. Als je gebruik maakt van een lichtgewicht tent is het eenvoudig om je te verplaatsen en is kamperen op heel veel plaatsen mogelijk. Denk bijvoorbeeld ook aan de hoogvlakte Hadanger Vidda in Noorwegen. Daar is het nog mogelijk om in de zomer dagenlang geen mensen te zien en de kamperen naast een zuiver bergbeekje met uitzicht over een meer. Met de juiste voorbereiding en uitrusting is die absoluut een aanrader.

Of gaat u voor comfort?

Naast de avontuurlijke kampeerder is ook de groep die het kamperen als alternatief voor het huren van een huis is gaan zien. Deze groep huurt bijvoorbeeld tenten die reeds op de plaats van bestemming zijn opgebouwd, of maakt gebruik van een vouwwagen of caravan. Ook hier is het uitzoeken van de juiste producten om uw verblijf aangenaam te maken van groot belang. Gewicht is hier minder van belang dus u kunt hier kiezen voor de aanschaf van een comfortabele stoelen, een uitgebreid gasfornuis en dergelijke.

Onderdelen 1 tot 30 van totaal 558

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Rooster  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Onderdelen 1 tot 30 van totaal 558

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Rooster  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5