Doodaas materiaal

Doodaas Materiaal voor het Roofvis Vissen 

Rien de Wolf biedt een uitgebreid assortiment doodaas materiaal dat onmisbaar is voor het vangen van grote roofvissen zoals snoek. Onze collectie omvat alles wat je nodig hebt voor het prepareren en presenteren van doodaas, inclusief haken, stingers, dobbers en lijnen. 

Of je nu op zoek bent naar robuuste en scherpe haken voor een effectieve aaspresentatie, speciale stingers om ervoor te zorgen dat de snoek het aas goed pakt, of dobbers die helpen bij het controleren van de diepte waarop je vist, bij Rien de Wolf hebben we diverse opties beschikbaar. 

Onze doodaas materialen zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn ontworpen om duurzaamheid en betrouwbaarheid te bieden tijdens je visavonturen. Het deskundige team van Rien de Wolf staat klaar om je te adviseren over het beste doodaas materiaal voor jouw specifieke visstijl en -omstandigheden. Bezoek onze winkel of bekijk ons assortiment online voor alles wat je nodig hebt om succesvol te zijn in het roofvis vissen met doodaas. 

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

44 items

Pagina
per pagina
 1. Roz. Inline Pike Float dayNnight 25g
  Rating:
  0%
  € 5,50
 2. Roz. Inline Pike Float dayNnight 15g
  Rating:
  0%
  € 4,95
 3. Roz. Inline Pike Float dayNnight 8g
  Rating:
  0%
  € 4,50
 4. Rozemeijer PikeFloat 8gr
  Rating:
  0%
  € 4,50
 5. Fox RAGE Predator HD dart swivel - 25g
  Rating:
  0%
  € 4,25
 6. Float Battery 3V per 5
  Rating:
  0%
  € 6,95
 7. Fox RAGE Predator knot buffer beads
  Rating:
  0%
  € 4,69
 8. Fox RAGE Predator quick change weights - 15g x 4
  Rating:
  0%
  € 7,25
 9. Fox RAGE Predator trace crimp covers x 25pcs
  Rating:
  0%
  € 4,95
 10. Fox RAGE Predator run rings & buffer beads
  Rating:
  0%
  € 4,70
 11. Prebaits Haring Groot 3/4 st (ALLEEN AFHALEN)
  Rating:
  0%
  € 5,95
 12. Fox RAGE Predator quick change weights - 35g x 3
  Rating:
  0%
  € 7,25
 13. Fox RAGE Predator HD Stubby Slider - 25g
  Rating:
  0%
  € 4,25
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

44 items

Pagina
per pagina
Bij Rien de Wolf de Roofvis winkel in Purmerend vind je een compleet assortiment Doodaas materiaal. Je besteld het eenvoudig online of komt langs in de 3000m2 grote winkel in Purmerend. Gratis parkeren Deskundig advies Ruime voorraad Scherpe prijzen de Specialist in Doodaas materiaal. Welkom op onze roofvisafdeling. Met het IJ naast de deur is het natuurlijk niet vreemd dat wij een enorm roofvisassortiment hebben. Denk hierbij aan de bekende merken zoals Westin, Shimano, Fox, Lew’s, Salmo, SPRO, Dragon, Rozemeijer, Strikepro. Maar ook de minder bekende merken zoals Strike king, Z-Man, Molix. Met meer dan 1500 verschillende soorten Shads op voorraad zit er altijd wat voor jou bij. Ook voor het harde kunstaas en accessoires zit je gebakken bij ons. Tevens zijn wij een Westin Pro shop. Dit wil zeggen dat wij een zeer uitgebreid assortiment Westin in huis hebben. En de beste service kunnen bieden. Dit zelfde geldt voor Shimano. Wij zijn een officieel Shimano service center en dat betekent dat je voor een service beurt of reparatie altijd bij ons terecht kan. De mannen van de hengelsport afdeling zijn ook fanatieke roofvissers en kunnen je dus goed te woord staan voor eventuele vragen en hun ervaringen delen