Kamado Space

Of het nou zomer, winter, warm, koud, droog is of regent; barbecueën doe je het liefst het hele jaar door. Gelukkig kan dat tegenwoordig in principe ook met ver ontwikkelde kamado's als Big Green Egg. Echter, is alleen een kamado niet altijd genoeg om goed te kunnen koken. Daarom is er de Kamado Space ontwikkeld, een buitenkeuken die alles biedt wat een barbecue liefhebber nodig heeft.

Over Kamado Space

De Kamado Space is de perfecte buitenkeuken voor een ieder die zonder zorgen met zijn of haar kamado complete maaltijden wilt bereiden. Dit keukeneiland is zodanig ontworpen dat er tijdens het koken niet meer heen en weer tussen de keuken binnen en de kamado buiten gelopen hoeft te worden. Overal is aan gedacht. Denk aan lades voor specerijen, ingrediënten en accessoires; stangen om keukengerei aan op te hangen; speciale platte lades voor accessoires als een grill ijzer of een conveggtor en tot slot uiteraard een nest voor de kamado barbecue.

Niet alleen is de Kamado Space erg praktisch, maar ook eenvoudig te monteren. Binnen de kortste keren staat hij en kun je aan de slag. Daarnaast zorgen de duurzame materialen en het zorgvuldig bedachte ontwerp van de buitenkeuken ervoor dat hij jarenlang meegaat.

Kamado Space buitenkeuken
Kamado Space Infinite Island

Overzicht Kamado Space Infinite Island:

  • Geschikt voor barbecues tot 24 inch / 61 cm
  • 4 x lades voor kookoppervlakken
  • 3 x 68 liter lades
  • 1 x 179 liter lade voor houtskool
  • Roestvrijstalen werkblad
  • Waterbestendige HPL-voorzijden
  • Eenvoudige montage

Bekijk Infinite Island

Over het merk

Kamado Space is een Europees merk wat als een malle aan het groeien is. De buitenkeukens worden ontworpen en geproduceerd in Litouwen en verkocht in heel Europa. De oprichters hebben Kamado Space bedacht om veel voorkomende problemen op te lossen. Zo moet er zonder buitenkeuken veel heen en weer gelopen worden tussen de keuken binnen en de kamado buiten; zijn de accessoires overal en nergens te vinden en tot slot veel gestuntel met het bouwen van een eigen buitenkeuken. De Kamado Space lost al deze problemen op, wat de barbecue ervaring een heel stuk verbetert.


Interesse? Kom gerust langs in de winkel in Amsterdam Noord om de Kamado Space Infinite Island te bekijken en ontvang persoonlijk advies.
Bekijk Infinite Island