Buitenboordmotor

De Suzuki buitenboordmotor: Zekerheid en kwaliteit gegarandeerd

Met de buitenboordmotoren in dit segment is het aanbod van Suzuki Marine compleet. Alle modellen zijn bij Rien de Wolf in Amsterdam te bewonderen. De compacte, stille en draagbare buitenboordmotoren zijn ideaal voor de kleinste boten. Geschikt voor allerlei soorten doeleinden, zoals lekker toeren en onbezorgd genieten van de omgeving, om uw zeiljacht naar de kust te loodsen of om heerlijk te vissen. De DF6A, DF5A en de DF4A zijn zeer soepele en stille ééncilinder modellen die altijd voldoende vermogen leveren, met een uiterst gunstig brandstofverbruik. De DF2.5 maakt de lijn 4-takten compleet. Deze motor is als beste in zijn klasse getest door de ANWB Waterkampioen. Hij kenmerkt zich vooral door zijn enorme veelzijdigheid. De motor is 360 graden draaibaar voor een zeer goede manoeuvreerbaarheid. Werkelijk iedereen kan gemakkelijk en veilig overweg met deze buitenboordmotor!

 

De kracht van de V-Twin buitenboordmotor

Ook als u een kleinere boot heeft, zult u de kracht die onze draagbare 4-takten leveren zeker waarderen. De twee cilinder V-Twin DF25 staat klaar om u snelheid in combinatie met efficiëntie te laten ervaren. Als u zoekt naar een buitenboordmotor voor bijvoorbeeld een kleinere RIB of consoleboot, dan bieden onze DF15DF9.9 en DF8 de beste oplossing. Deze sterke buitenboordmotoren geven u de kracht die u zoekt. Bovendien zijn ze uiterst zuinig met brandstof en bijzonder schoon vanwege de zeer lage uitlaatgasemissie. Welke Suzuki u ook kiest, u krijgt betere prestaties dan elke andere buitenboordmotor in deze klasse.

 

Suzuki buitenboordmotoren worden standaard zeer compleet afgeleverd inclusief afstandsbediening, tellers, propellor en maar liefst 3 jaar garantie. Kortom de Suzuki buitenboordmotoren zijn zo compleet, dat u alleen maar hoeft te genieten.
 

Topkwaliteit buitenboordmotoren voorzien van de nieuwste technologie

Suzuki staat al jaren garant voor het maken van topkwaliteit buitenboordmotoren, onverwoestbaar en altijd de nieuwste technologie onder de kap. Sinds de eerste buitenboordmotor in 1965 van de band is gerold heeft Suzuki zich steeds verder ontwikkeld en levert nu exclusief een complete 4-takt modellenlijn met als topmodel de krachtigste, lichtste en meest compacte 4-takt buitenboordmotor in zijn klasse, deDF300. U bent hiermee verzekerd van de modernste techniek en de meest ultieme ervaring op het water!

 

Welke Suzuki u ook kiest, u kiest altijd voor het beste wat de watersport te bieden heeft!