Buitenboordmotor

 

Suzuki buitenboordmotoren - betrouwbaarheid en prestaties op het water

Suzuki staat bekend om zijn hoogwaardige buitenboordmotoren, die betrouwbaarheid en prestaties bieden voor een breed scala aan toepassingen op het water. Of u nu gaat vissen, watersporten of gewoon wilt genieten van een ontspannen dag op het meer, Suzuki heeft een buitenboordmotor die aan uw behoeften voldoet.

Krachtige prestaties

De buitenboordmotoren van Suzuki bieden krachtige prestaties dankzij hun geavanceerde technologie en innovatieve ontwerpen. Met een Suzuki buitenboordmotor kunt u moeiteloos door de golven snijden en genieten van de sensatie van snelheid op het water.

Betrouwbaarheid en duurzaamheid

Suzuki staat bekend om zijn betrouwbare en duurzame buitenboordmotoren. Of u nu een kort tripje maakt of een lange dag op het water doorbrengt, u kunt erop vertrouwen dat uw Suzuki buitenboordmotor u niet in de steek zal laten. Met regelmatig onderhoud gaan deze motoren jarenlang mee.

Brede selectie van modellen

Suzuki biedt een breed scala aan buitenboordmotoren om aan verschillende behoeften en budgetten te voldoen. Van lichtgewicht modellen voor kleine boten tot krachtige motoren voor grote jachten, er is een Suzuki buitenboordmotor voor elke watersporter.

Suzuki brochure 2024

Ondersteuning en service

Suzuki biedt uitstekende ondersteuning en service voor zijn buitenboordmotoren. Of u nu hulp nodig heeft bij het kiezen van het juiste model of onderhoud en reparaties nodig heeft, het netwerk van Suzuki-dealers staat voor u klaar.

Kies vandaag nog voor een Suzuki buitenboordmotor en ervaar de betrouwbaarheid en prestaties waar Suzuki bekend om staat. 

Shop Suzuki buitenboordmotoren online
 1. Suzuki df 100 BTL
  Suzuki df 100 BTL
  Rating:
  0%
  was € 13.799,00 Special Price € 12.419,10
 2. Tohatsu_MFS6D_SL_Sailpro_met_laadspoel
  Tohatsu MFS6D SL Sailpro met laadspoel
  Rating:
  0%
  € 1.599,00
 3. Suzuki_df_6_AL
  Suzuki df 6AL
  Rating:
  0%
  was € 1.549,00 Special Price € 1.394,10
 4. Suzuki_df_15_AS
  Suzuki df 15 AS
  Rating:
  0%
  was € 3.649,00 Special Price € 3.284,10
 5. Suzuki_df_20_AS
  Suzuki df 20 AS
  Rating:
  0%
  was € 4.029,00 Special Price € 3.626,10