Verzendinformatie

Wanneer verstuurd?

Bestellingen voor 15.00 uur waarvan de betaling ook is afgerond worden op de zelfde werkdag door ons verstuurd. Bestellingen na 15.00 uur worden de volgende dag verstuurt. Bestellingen in een weekend worden in het algemeen op maandag en dinsdag door ons verwerkt en verstuurd, 

 

Wanneer in huis?

Binnen Nederland wordt een bestelling binnen 1 dag bezorgd. In sommige gevallen duurt het 2 dagen. Op zondag wordt er niet bezorgd.

Voor België, Duitsland en Luxemburg is de bezorgtijd 1 tot 3 werkdagen. Voor de overige Europese lidstaten is dat 3 tot 5 werkdagen.

Rien de Wolf is na het verzenden van bestellingen afhankelijk van de verzender..

 

Verzendkosten?

Nederland (gratis bij bestelling v.a. € 59,=)

 Groep I € 2.95

Voor kleine bestellingen die door de brievenbus passen berekenen wij € 2.95 verzendkosten. Dit zijn meestal bestellingen van 1 artikel zoals een vlag, T-Shirt, muts, handschoenen, etc. Soms ook 3 kleine artikelen zoals 3 vlaggen. Bontmutsen worde als pakketje (6,95) verzonden zodat ze netjes aankomen en de meeste bontmutsen passen gewoon niet door een brievenbus.

 Groep II € 4.95

Hieronder vallen alle bestellingen die niet in groep I passen en dus als Pakket moeten worden verstuurd. Enkele voorbeelden hiervan zijn: een Jack, Broek, Boots, Baseball-Cap, Zaklamp, Trui, Tas, etc.

De pakketten zijn te volgen via een Track & Trace nummer die de klant op verzoek kan ontvangen zodra het pakket verzonden is.

Verzendkosten zijn maximaal € 4.95, ook als een bestelling meer weegt dan 10kg.  Alle bestellingen binnen Nederland vanaf € 59.= worden gratis verzonden.

 

België, Duitsland & Luxemburg

 Eén groep € 9.95

Alle zendingen naar België, Duitsland en Luxemburg worden als verzekerd pakket verzonden. Brievenbus post wordt ook als pakketje verzonden om 100% zekerheid te kunnen garanderen.

 

Overige Europese lidstaten

 Eén groep € 22.50

De klant dient zelf van te voren contact op te nemen met Rien de Wolf indien een bestelling naar een van de Europese lidstaten opgestuurd moet worden.

Alle zendingen buiten Nederland worden als verzekerd pakket verzonden. Brievenbus post wordt ook als pakketje verzonden om 100% zekerheid te kunnen garanderen.