Skotti Grill: De perfecte camping barbecue

De Skotti Grill barbecue, perfect voor op de camping, op het balkon, in de tuin, onderweg bij een wandel- of fietstocht etc. Deze Duitse alleskunner wordt steeds populairder en dat is volledig terecht. De Skotti Grill barbecue is niet alleen erg praktisch, maar heeft ook vele mogelijkheden en werkt perfect. Alle informatie over de Skotti Grill vindt u op deze pagina. Heeft u nog ergens vragen over, of wilt u de Skotti Grill bekijken? Kom dan eens langs bij onze winkel in Purmerend en we helpen u graag verder.

 

OVERAL AAN GEDACHT

De ideale gasgrill voor onderweg of op de camping is hier: Skotti Grill. Deze insteekbare gasgrill is van een klein formaat en met 3kg ook nog eens erg licht. Hij is zelfs zo klein, dat hij gemakkelijk mee te nemen is in een rugtas, fietstas of een vergelijkbare ruimte. Niet dat een rugtas nodig is, aangezien er een transporttas bijgeleverd wordt die het meenemen van de Skotti Grill nog makkelijker maakt. Deze functioneert trouwens ook nog als onderlegger indien de ondergrond beschermd moet worden.

Bekijk Skotti Grill hier

Skotti Grill op berg
Skotti Grill met vlees en groentes

KLEIN MAAR KRACHTIG

Ondanks het kleine formaat van de Skotti Grill, werkt hij perfect. Het bijpassende gasflesje levert met zijn 2,5 kW meer dan genoeg energie. Binnen de kortste keren heb je heerlijke gegrilde groentes, vlees of vis. Uiteraard kan er ook meer met de Skotti dan alleen grillen, denk bijvoorbeeld aan bakken, braden en roken.

DUURZAAM

Tot slot is het belangrijk om te weten dat de Skotti Grill een duurzaam product is. De materialen waarmee de barbecue is gemaakt zijn duurzaam en de barbecue beschadigt de ondergrond niet. Daarnaast werkt hij op gas, waardoor er geen schadelijke of stinkende stoffen in de lucht komen. Het is indien nodig wel mogelijk om de Skotti Grill op houtskool of hout te gebruiken.

Transporttas

 

ACCESSOIRES

Om jouw ervaring met de Skotti Grill te optimaliseren, zijn er een boel accessoires ontworpen. Door deze accessoires zijn de mogelijkheden met de Skotti Grill verrassend uitgebreid. Zo zijn er verschillende formaten pannen om bijvoorbeeld in te koken, is er een rookplaat om te kunnen roken, zijn er verschillende barbecue gerei en uiteraard de deksel die meerdere functies heeft.

 

Deksel en tang
SKOTTI CAP

De deksel van de Skotti Grill heeft verschillende functies. Zo functioneert het als bakplaat, tanghouder, pizzaoven en windscherm. De handgreep functioneert ook als grilltang en flesopener.

1L pan
SKOTTI BOKS 1L

Deze Skotti boks is gemaakt van roestvrij staal en ideaal voor koken en braden van gerechten. De boks neemt de helft van grill in beslag, waardoor er nog ruimte is om iets anders ernaast te grillen.

2.5L pan
SKOTTI BOKS 2.5L

De 2.5L boks is de grotere versie van de 1L boks, maar nog even praktisch. Het verschil zit in de hoogte, waardoor ook deze de helft van de grill in beslag neemt.

Tang met schep
SKOTTI FLIP

De Skotti Flip is het stalen plaatje aan het einde van de spatel. Deze wordt los geleverd en is simpel te bevestigen aan de grilltang. Minder ruimte, meer mogelijkheden.

Rookplaat
SKOTTI SMAK

Voor de echte barbecue liefhebber is deze rookplaat een must! De Smak biedt de gelegenheid om met de Skotti Grill te roken en zelfs om te vormen tot een oven.

Vleesvorken
SKOTTI PIKES

De Skotti Pikes zijn perfect voor een ieder die van spiesjes houdt. De pikes kunnen gemakkelijk in de Skotti Grill gehangen worden en gaan lang mee.

Skotti Gas
SKOTTI GAS 500G

Om het nog makkelijker te maken, heeft Skotti zelf gasflesjes gemaakt. Deze gasflesjes bestaan uit 70% butaan en 30% propaan en is alleen geschikt voor temperaturen boven de 15 °C.

Skotti Tongs
SKOTTI TONGS

De Skotti Tongs hebben 3 functies: handgreep voor de deksel; grilltang & als flesopener. Onmisbaar voor je Skotti Grill!

Plaat barbecue
SKOTTI PLANCHA

Om de grillplaat af te kunnen wisselen is de Skotti Plancha bedacht, half grill en half bakplaat. Hiermee vergroot je gemakkelijk de mogelijkheden van jouw Skotti Grill.
ALLES OP EEN RIJTJE

  • Makkelijk mee te nemen door compacte formaat
  • Hoge kwaliteit materialen
  • Werkt op gas, maar eventueel ook kooltjes en hout
  • Duurzaam
  • Uitgebreide mogelijkheden door accessoires
  • Makkelijk in elkaar te zettenNog steeds niet overtuigd?

Kom gerust langs in onze winkel in Amsterdam Noord bij vragen of voor persoonlijk advies. U kunt ook contact opnemen via de mail (info@riendewolf.nl) of via de telefoon (020-6361996). Ook kunt u de Skotti Grill hier nog eens bekijken.

Skotti Grill compleet
Skotti Grill onderdelen overzicht

Bekijk Skotti Grill hier