Skotti Grill: De perfecte camping barbecue

De Skotti Grill barbecue, perfect voor op de camping, op het balkon, in de tuin, onderweg bij een wandel- of fietstocht etc. Deze Duitse alleskunner wordt steeds populairder en dat is volledig terecht. De Skotti Grill barbecue is niet alleen erg praktisch, maar heeft ook vele mogelijkheden en werkt perfect. Alle informatie over de Skotti Grill vindt u op deze pagina. Heeft u nog ergens vragen over, of wilt u de Skotti Grill bekijken? Kom dan eens langs bij onze winkel in Amsterdam Noord en we helpen u graag verder.


OVERAL AAN GEDACHT

De ideale gasgrill voor onderweg of op de camping is hier: Skotti Grill. Deze insteekbare gasgrill is van een klein formaat en met 3kg ook nog eens erg licht. Hij is zelfs zo klein, dat hij gemakkelijk mee te nemen is in een rugtas, fietstas of een vergelijkbare ruimte. Niet dat een rugtas nodig is, aangezien er een transporttas bijgeleverd wordt die het meenemen van de Skotti Grill nog makkelijker maakt. Deze functioneert trouwens ook nog als onderlegger indien de ondergrond beschermd moet worden.

Bekijk Skotti Grill hier

Skotti Grill op berg
Skotti Grill met vlees en groentes

KLEIN MAAR KRACHTIG

Ondanks het kleine formaat van de Skotti Grill, werkt hij perfect. Het bijpassende gasflesje levert met zijn 2,5 kW meer dan genoeg energie. Binnen de kortste keren heb je heerlijke gegrilde groentes, vlees of vis. Uiteraard kan er ook meer met de Skotti dan alleen grillen, denk bijvoorbeeld aan bakken, braden en roken.

DUURZAAM

Tot slot is het belangrijk om te weten dat de Skotti Grill een duurzaam product is. De materialen waarmee de barbecue is gemaakt zijn duurzaam en de barbecue beschadigt de ondergrond niet. Daarnaast werkt hij op gas, waardoor er geen schadelijke of stinkende stoffen in de lucht komen. Het is indien nodig wel mogelijk om de Skotti Grill op houtskool of hout te gebruiken.

Transporttas

ACCESSOIRES

Om jouw ervaring met de Skotti Grill te optimaliseren, zijn er een boel accessoires ontworpen. Door deze accessoires zijn de mogelijkheden met de Skotti Grill verrassend uitgebreid. Zo zijn er verschillende formaten pannen om bijvoorbeeld in te koken, is er een rookplaat om te kunnen roken, zijn er verschillende barbecue gerei en uiteraard de deksel die meerdere functies heeft.

ALLES OP EEN RIJTJE

  • Makkelijk mee te nemen door compacte formaat
  • Hoge kwaliteit materialen
  • Werkt op gas, maar eventueel ook kooltjes en hout
  • Duurzaam
  • Uitgebreide mogelijkheden door accessoires
  • Makkelijk in elkaar te zetten


Nog steeds niet overtuigd?

Kom gerust langs in onze winkel in Amsterdam Noord bij vragen of voor persoonlijk advies. U kunt ook contact opnemen via de mail (info@riendewolf.nl) of via de telefoon (020-6361996). Ook kunt u de Skotti Grill hier nog eens bekijken.

Skotti Grill compleet
Skotti Grill onderdelen overzicht

Bekijk Skotti Grill hier