Werkkleding

Werkkleding

Rien de Wolf is dé specialist op het gebied van werkkleding en veiligheidsschoenen. Professionele bouwvakkers, schilders maar ook particulieren zijn goed beschermd met onze producten. Want als je aan het werk bent, zit een ongeluk in een klein hoekje.

Comfortabele en praktische werkkleding

   Werkkleding moet bovenal praktisch zijn. Zo heb je comfortabele truien en jassen nodig die je warm houden en waarin je vrijuit kunt bewegen. Heb je een eigen bedrijf? Laat dan de werktruien bedrukken met je bedrijfsnaam of logo.
Rien de Wolf
   maakt dit gewoon mogelijk. Behalve truien en jassen hebben wij ook stevige
werkbroeken
  in het assortiment. Dankzij de handige zakken kun je alles gemakkelijk kwijt en heb je je spullen snel bij de hand. Wil je wat meer bescherming omdat je een smerige klus hebt? Met een overall of een paar handschoenen kun je alle werkzaamheden aan.

Veilig werken met onze werkschoenen

   Veiligheid gaat voor alles als je aan het werk bent. Juist daarom zijn goede werkschoenen onmisbaar. Bij
Rien de Wolf
   vind je stevige veiligheidsschoenen in alle soorten en maten. We hebben onder andere hoge schoenen in het assortiment, waarbij zelfs de enkel en de achillespees beschermd zijn. Maar ook de lage modellen zijn prima te dragen op de werkplaats. Al deze schoenen zijn voorzien van een extra verstevigde neus. De meeste schoenen beschikken tegenwoordig over een kunststof neus in plaats van staal. Dit is lichter en comfortabeler dan het staal dat er voorheen in verwerkt werd. Draag je liever speciale
werklaarzen
  ? Rien de Wolf heeft het allemaal.

Kies voor persoonlijke bescherming

   Werk je met schadelijke stoffen of ben je bezig op een bouwplaats dan moet je jezelf optimaal beschermen. Helmen, gehoorbeschermers en
stofmaskers
  maken standaard deel uit van ons assortiment. Hiermee ben je goed voorbereid op elke klus die je aanpakt.

Onderdelen 1 tot 30 van totaal 245

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Onderdelen 1 tot 30 van totaal 245

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5