Kaarten en boeken

Waterkaarten

Waterkaarten zijn een essentieel instrument voor iedereen die zich op het water bevindt, of je nu vaart met een zeilboot, motorboot, kano, kajak of jacht. Of je nu de binnenwateren verkent of langs de kust vaart, waterkaarten bieden cruciale informatie over de waterdieptes, vaarroutes, boeien, obstakels en andere navigatiepunten die je nodig hebt om veilig te navigeren en je bestemming te bereiken. Bij Rien de Wolf begrijpen we het belang van nauwkeurige en actuele waterkaarten voor een zorgeloze vaarervaring. Daarom bieden we een uitgebreide selectie waterkaarten van gerenommeerde merken, waaronder Imray, NV Verlag, Delius Klasing en meer. Onze waterkaarten zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en schalen, zodat je de perfecte kaart kunt vinden voor jouw vaargebied en behoeften.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

33 items

Pagina
per pagina
 1. Hydrografische kaart 1805 Oosterschelde
  Rating:
  0%
  € 31,95
 2. ANWB Waterkaart 6. Twentekanalen
  Rating:
  0%
  € 16,95
 3. Hydrografische kaart 1801 Noordzeekust
  Rating:
  0%
  € 31,95
 4. Hydrografische kaart 1807 Zoommeer
  Rating:
  0%
  € 31,95
 5. Hydrografische kaart 1810 IJsselmeer
  Rating:
  0%
  € 34,95
 6. Navigatie Passer 177 mm
  Rating:
  0%
  € 21,90
 7. ANWB Staande Mastroute
  Rating:
  0%
  € 19,95
 8. ANWB Waterkaart 10. Noord-Holland
  Rating:
  0%
  € 16,95
 9. ANWB Cursusboek Marifonie 17e druk
  Rating:
  0%
  € 19,95
 10. ANWB Waterkaart 19. Nederlandse Kust
  Rating:
  0%
  € 16,95
 11. Parallelliniaal
  Rating:
  0%
  € 29,50
 12. Navigatie passer 145mm
  Rating:
  0%
  € 22,90
 13. ANWB Waterkaart 11. Hollandse Plassen
  Rating:
  0%
  € 16,95
 14. ANWB Waterkaart 3. Zuid-Groningen
  Rating:
  0%
  € 16,95
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

33 items

Pagina
per pagina
Bij Rien de Wolf de Watersport winkel in Purmerend vind je een compleet assortiment Kaarten en boeken. Je besteld het eenvoudig online of komt langs in de 3000m2 grote winkel in Purmerend. Gratis parkeren Deskundig advies Ruime voorraad Scherpe prijzen de Specialist in Kaarten en boeken

Waarom zijn waterkaarten zo belangrijk voor een veilige en plezierige vaarervaring? Hier zijn enkele redenen:

 

Navigatie

Waterkaarten bieden gedetailleerde informatie over de waterwegen, inclusief vaargeulen, boeien, havens, ankerplaatsen en andere navigatiepunten. Met behulp van waterkaarten kun je je route plannen en veilig navigeren, zelfs in onbekende wateren.

 

Dieptes en Obstakels

Waterkaarten tonen de waterdieptes en eventuele onderwaterobstakels, zoals rotsen, wrakken en ondieptes. Dit stelt je in staat om veilig te navigeren en aanvaringen met de bodem te voorkomen, vooral in ondiepe wateren.

 

Veiligheid

Door waterkaarten te raadplegen, kun je potentiële gevaren identificeren, zoals scheepvaartroutes, stromingen, getijden en bruggen. Dit helpt je om veiligheidsrisico's te minimaliseren en ongelukken te voorkomen tijdens het varen.

 

Planning

Waterkaarten helpen je bij het plannen van je vaarroute, inclusief het bepalen van de beste vertrektijden, tussenstops en routeopties. Dit zorgt voor een efficiënte en aangename vaarervaring, waarbij je alle hoogtepunten van je vaargebied kunt verkennen.

 

Bij Rien de Wolf vind je waterkaarten voor alle soorten vaarwateren, waaronder binnenwateren, rivieren, kanalen, meren en kustwateren. Of je nu een recreatieve zeiler bent die de kustlijn verkent of een ervaren kapitein die over de wereldzeeën vaart, wij hebben de perfecte waterkaart voor jou.

Onze waterkaarten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn voorzien van nauwkeurige cartografie en up-to-date informatie, zodat je kunt vertrouwen op de kwaliteit en betrouwbaarheid ervan tijdens al je avonturen op het water.

Kortom, met waterkaarten van Rien de Wolf kun je veilig navigeren en meer genieten van je tijd op het water. Ontdek ons assortiment waterkaarten vandaag nog en bereid je voor op een zorgeloze vaarervaring boordevol avontuur en ontdekkingen.