Koelboxen

Koelboxen

Een verkoelend drankje is soms precies wat je nodig hebt. Maar als je gaat kamperen of druk bezig bent met je werk, heb je een koel glas water of een fles frisdrank niet altijd bij de hand. Met een koelbox neem je gewoon je eigen drinken mee. Zo heb je zelfs aan het einde van de dag nog een heerlijke verkoeling. 

Koelboxen voor echte outdoorliefhebbers
Bij Rien de Wolf vind je een groot assortiment koelboxen in diverse formaten. Ga je regelmatig met het hele gezin naar de camping dan heb je een koelbox met een behoorlijk grote inhoud nodig. Je hebt immers heel wat drinken en eten om vers te houden. Een kleine compressor koelkast is in dat geval misschien wel de beste oplossing. Voor een dag aan het water of in het bos is een kleinere koelbox veel handiger. Let daarbij wel op het formaat dat je koopt. Want zit er te weinig inhoud in dan koelt de koelbox vaak wat minder goed.

Handzame koeltassen en thermosflessen voor op het werk 
Heb je fysiek zwaar werk dan maken koeltassen en thermosflessen standaard deel uit van je uitrusting. Maar met een koeltas houd je niet alleen je fles water of frisdrank op temperatuur. Zo'n tas is namelijk ook ideaal om je lunch in mee te nemen. Het brood blijft een stuk langer vers en ook je meegenomen appel smaakt na een paar uur nog prima. En omdat de koeltassen en thermosflessen lekker handzaam zijn, neem je ze na een drukke werkdag gemakkelijk weer mee naar huis.

Onderdelen 1 tot 30 van totaal 40

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Onderdelen 1 tot 30 van totaal 40

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2