Watersportwinkel Amsterdam

Watersport

Liefhebbers van watersport kunnen goed terecht bij Rien de Wolf. Met een enorm assortiment aan watersportartikelen, persoonlijk advies en kennis van zaken vindt u bij ons altijd wat u zoekt. 

 Buitenboordmotoren 

Rien de Wolf is hoofddealer van de Suzuki buitenboordmotoren. Alle modellen zijn in onze vestiging in Amsterdam aanwezig. Van de stille en compacte Suzuki DF 2,5 tot de geavanceerde krachtpatser Suzuki DF 250. Deze buitenboordmotoren staan bekend om hun gebruiksvriendelijkheid, enorme prestaties en een laag verbruik waarmee ze voldoen aan diverse milieueisen. Bekijk ons assortiment Suzuki buitenboordmotoren online in de webshop of in kom langs in onze vestiging en krijg deskundig advies.

Bekijk buitenboordmotoren

Suzuki buitenboordmotor op boot

 

 Fluisterstille elektromotoren

Wie liever kiest voor innovatie en jarenlang plezier van een fluisterstille buitenboordmotor kan ook bij ons terecht. Een uitgebreide collectie van de Haswing elektromotoren wordt zowel online als in de winkel verkocht. Deze motoren zijn milieuvriendelijk, ongekend licht en compact. Daarbij verkopen we ook talloze accessoires waardoor elke Haswing elektromotor volledig aan uw wensen kan worden aangepast. Een duurzame oplossing met bijzondere prestaties!

Bekijk elektrische buitenboordmotoren

Minn Kota motor op boot

 

Gebruikte buitenboordmotoren met garantie

Wij hebben meestal een divers aanbod van gebruikte buitenboordmotoren. Deze motoren hebben wij van onze klanten ingeruild en zijn door ons in onze werkplaats nagekeken. Alleen als wij ze goed genoeg vinden, bieden we ze weer aan. Uiteraard met garantie. Voor meer informatie over de actuele voorraad belt u naar 020 – 636 19 96.

 

Onderhoud boten en buitenboordmotoren

Elke boot heeft in zout en brak water veel te verduren. Om toch jarenlang van uw boot te kunnen genieten, is regelmatig goed onderhoud essentieel. Wij verkopen allerlei hoogwaardige artikelen waardoor uw boot nog jaren meekan! U vindt bij ons onder meer anti-fouling om uw boot te beschermen tegen aangroei. Maar natuurlijk ook jachtlak, de beste dekolievolgens de test van de ANWB Waterkampioen en nog veel meer!

 

Voor het onderhoud van uw buitenboordmotor kunt u ook bij ons terecht. Wij hebben een eigen werkplaats met een gecertificeerde monteur. Wij reviseren alle merken buitenboordmotoren zoals Suzuki, Yamaha, Mercury, Evinrude, Johnson, Honda en nog veel meer. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken voor uw motor.

Meer informatie over onderhoud

 

Opblaasboot Beaut.

Een Beaut is niet zomaar een boot. De Beaut is een opblaasboot met een topdesign en groot comfort. Ze zijn gemaakt volgens de allernieuwste technieken en voldoen aan de  CE-norm. Deze veilige boot wordt compleet opgeleverd met o.a. pomp, peddels, zitbank en reparatieset. De Beaut is leverbaar in 5 varianten. Elk type wordt geleverd met houten vloerdelen, aluminium omlijsting en een opblaaskiel voor uitstekende vaareigenschappen. Bij de Beaut is het mogelijk een Beautverzekering® af te sluiten; een watersportverzekering met een scherpe premie voor pleziervaartuigen.

 

Tot wel 100% korting op een Beaut bij aanschaf van een Suzuki buitenboordmotor!

Combineer de Beaut met een Suzuki buitenboordmotor. De 1-cilinder buitenboordmotoren zijn bij uitstek geschikt voor de Beaut en garanderen optimaal vaarplezier. Schaft u de Beaut nu samen met een bijpassende Suzuki buitenboordmotor aan, dan profiteert u van een korting die kan oplopen tot wel 100%! Bekijk snel het overzicht voor de mogelijke kortingen.

 

Rien de Wolf, uw watersportwinkel en nog veel meer!

‘Rien de Wolf, it’s more than a store’. Bij ons vindt u nog veel meer voor de watersport dan hierboven genoemd. Wij verkopen ook scheepsbeslag, stootwillen, fenders, accu’s, ankers, waterkaarten, meters, zoeklichten, zwemvesten voor u, uw kinderen én uw hond en nog veel en veel meer. Kijk eens in onze webshop voor een deel van ons assortiment. Of kom langs bij ons in Purmerend. Ca. 3.000 m2 winkel met producten voor o.a. watersport, outdoor, hengelsport en kamperen. Voor de deur is het gratis parkeren.