Voordeel op het hele Westin assortiment

BESTEL NU

U kunt bij ons ook uw gasfles omruilen.

MEER INFORMATIE

We blijven nog tot na het zomer seizoen

LEES VERDER

Zelfde werkdag verzonden

Orders voor 15.00 uur besteld

Gratis verzenden vanaf € 59,-

Snel geleverd

Gratis ruilen in onze winkel

Wij doen niet moeilijk

De winkel voor outdoor en watersport!

Zowel voor bedrijven als particulieren is Rien de Wolf in de loop der tijd een begrip geworden. Onze winkel met een oppervlakte van 3000m2 omvat vele artikelen op voornamelijk buitenrecreatie. Door producten veelal zelf te importeren, kunnen wij lage prijzen hanteren!

Watersport

Op het gebied van watersport hebben wij een uitgebreid aanbod, waaronder rubber- en aluminiumboten en vele aanverwante artikelen zoals een zeer groot RVS-assortiment. In onze werkplaats kunt u terecht voor onderhoud en reparaties aan uw buitenboordmotor, denk bijvoorbeeld aan de winterbeurt. Ook zijn we een officiële Suzuki-dealer en kunnen wij daarom de nieuwste motoren en onderdelen leveren. Bent u op zoek naar een elektrische buitenboordmotor? Ook hierin hebben wij een ruim assortiment.


Watersport

Watersport

Outdoor

Outdoor

Met Rien de Wolf kan uw reis echt gaan beginnen. Rugzakken, slaapzakken, hangmatten, klamboes, kleding en schoenen zijn slechts een gedeelte van ons gehele aanbod. Gaat u graag kamperen? Voor iedere kampeerder hebben wij de juiste benodigdheden als tenten, luifels, grondzeilen, stoelen en nog veel meer. Ook bieden wij verschillende barbecues aan, zoals de welbekende Big Green Egg. Verder kunt u gasflessen en -vullingen afhalen in de winkel.


Bekijk outdoor

Werkkleding

Voor kleding bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment aan camouflagekleding, van sokken tot caps, we hebben het allemaal! Maar ook gespecialiseerde werkkleding, veiligheids- en werkschoenen hebben wij voor u, met een ruim aanbod in grotere maten. Wilt u uw kleding bedrukken? Geen probleem, ook dat behoort tot de mogelijkheden en kunnen wij voor u regelen.


Bekijk kleding

Werkkleding

Hengelsport

Hengelsport

Voor iedere hengelsportliefhebber hebben we een 500m2 grote afdeling op onze tweede etage.  Een plek met een gemoedelijke sfeer waar de koffie klaarstaat en u rond kunt dwalen in een zee van artikelen op hengelsportgebied. Regelmatig worden er wedstrijden georganiseerd waaraan u kunt deelnemen.

‘Wandel’ door onze webshop of breng een bezoek aan onze winkel waar u gratis kunt parkeren en door ons team van experts geadviseerd kan worden. Rien de Wolf is de vakwinkel voor uw buitenactiviteiten.


Bekijk hengelsport

Collecties bij Rien de Wolf:

 

Onze diensten

Nieuwe artikelen