Elektrische buitenboordmotor

Elektrische buitenboordmotor

De elektrische buitenboordmotor: Geluidsstil varen

Dat is wat velen zeggen. Wij bij Rien de Wolf zijn er klaar voor. Met topmerken in het assortiment van de merken Minn kotaen Torqeedo kunnen wij iedere klant bedienen die met een draagbare elektrische motor op pad gaat. Tevens hebben wij een complete lijn in AGM onderhoudsvrije accu's die ook zeer geschikt zijn voor gebruik met een elektrische buitenboordmotor.

Amsterdam is een van de eerste steden in Nederland die het elektrisch varen stimuleert door middel van goedkopere ligplaats tarieven voor boten die aangedreven worden door een elektromotor. Deze motoren worden een stuk duurzamer geacht als reguliere buitenboordmotoren.

Minn Kota en Torqeedo

Minn Kota

De Amerikaanse Minn Kota is volledig gefocust op het ontwikkelen van hoge kwaliteit en duurzame elektrische motoren. Minn Kota is ontstaan vanuit de hengelsport, waarbij de motoren zo stil en duurzaam mogelijk moesten zijn. Deze twee doelstellingen zijn zeker behaald, waardoor de motoren ideaal zijn voor elke visser. Het merk heeft de elektrische motoren echter zodanig door ontwikkeld dat deze ook perfect te gebruiken zijn voor recreatief gebruik. Door deze ontwikkelingen behoort Minn Kota nu tot één van de beste elektrische motoren merken.

Torqeedo

Een ander merk dat tot de beste behoort is Torqeedo, welke zich richt op "superieure technologie en revolutionaire voordelen". Torqeedo is wereldwijd actief en is niet opgericht vanuit de hengelsport, maar vanuit duurzaamheid. Ook deze elektrische motoren zijn erg betrouwbaar, stil en goed voor zowel hengelsport als recreatief gebruik.

Is een elektrische buitenboordmotor ook iets voor jou?

Kom langs voor een objectief advies. Wij verkopen zowel 4 takt buitenboordmotoren als een elektrische buitenboormotor. De elektromotoren zijn in verschillende soorten beschikbaar, zowel fluistermotoren met weinig stuwkracht als elektromotoren met meer stuwkracht. De kracht van elektrische motoren wordt niet in pk's gerekend, maar in lbs. Ter vergelijking, een reguliere buitenboordmotor van 2 pk staat gelijk aan een elektrische motor met 45lbs. Ook bieden we de motoren in sets aan, waarbij onder andere een accu en een acculader zit inbegrepen. Wij kunnen je adviseren of het elektrisch varen ook voor jou iets is. 

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

50 items

Pagina
per pagina
  1. Torqeedo Travel bag - 2 delen
    Rating:
    0%
    € 225,00
  2. Torqeedo Travel 603 S
    Rating:
    0%
    € 1.845,00
  3. Minn Kota ENDURA MAX 40 LBS
    Rating:
    0%
    was € 419,00 Special Price € 359,00
  4. Minn Kota ENDURA MAX 40 Complete set
    Rating:
    0%
    was € 716,95 Special Price € 598,95
  5. Torqeedo Travel 1103CL Langstaart
    Rating:
    0%
    € 2.445,00
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

50 items

Pagina
per pagina
Bij Rien de Wolf de Motoren winkel in Purmerend vind je een compleet assortiment Elektrische buitenboordmotor. Je besteld het eenvoudig online of komt langs in de 3000m2 grote winkel in Purmerend. Gratis parkeren Deskundig advies Ruime voorraad Scherpe prijzen de Specialist in Elektrische buitenboordmotor