Buitenkok in 4 seizoenen! uit het Bowls and Dishes Barbeque accessoires assortiment
Smakelijk jaarverslag in 175+ recepten van The Cooking Conductor na 4 seizoenen buitenkoken. Met veel kennis, achtergronden en fraaie foto’s rond de kamado, de culinaire keramische barbecue.
Buitenkok in 4 seizoenen! Dit is geen kookboek. Dit is het logboek van de aanstekelijke ontdekkingsreis waarin een dirigent in vier seizoenen buitenkok werd. Ieder gerecht is een stap in het avontuur waarin The Cooking Conductor je meeneemt om als hobbykok de wereld te ontdekken rond de kamado, dé culinaire keramische barbecue. In een enthousiaste samenwerking met grote culinaire partners zoals Big Green Egg, Magimix, Le Jean Vleesatelier, Forged Messen en Van Beekum Specerijen ontstaat alle ruimte voor creativiteit. Simon Lévelt Alkmaar is als partner misschien verrassend in de BBQ-wereld, maar als fan van thee als maaltijdbegeleider wijkt The Cooking Conductor ook hierin af van de gebaande paden met wijn en bier.
Een creatief en smakelijk avontuur in meer dan 150 recepten en eigen fotografie, 52 weken lang in vuur en vlam vastgelegd via zijn foodblog op bbq52.nl. Met ervaringstips en achtergrondverhalen zoals alleen een hobbykok die aan andere hobbykoks kan doorvertellen. Smakelijke inspiratie voor alle Grillmasters van de Achtertuin die nóg meer heerlijk plezier uit hun kamado willen halen. Van groentje tot geroutineerd Big Green Egg’er in 52 weken buitenkoken.
Buitenkok in 4 seizoenen! Dit is geen kookboek. Dit is het logboek van de aanstekelijke ontdekkingsreis waarin een dirigent in vier seizoenen buitenkok werd. Ieder gerecht is een stap in het avontuur waarin The Cooking Conductor je meeneemt om als hobbykok de wereld te ontdekken rond de kamado, dé culinaire keramische barbecue. In een enthousiaste samenwerking met grote culinaire partners zoals Big Green Egg, Magimix, Le Jean Vleesatelier, Forged Messen en Van Beekum Specerijen ontstaat alle ruimte voor creativiteit. Simon Lévelt Alkmaar is als partner misschien verrassend in de BBQ-wereld, maar als fan van thee als maaltijdbegeleider wijkt The Cooking Conductor ook hierin af van de gebaande paden met wijn en bier.
Een creatief en smakelijk avontuur in meer dan 150 recepten en eigen fotografie, 52 weken lang in vuur en vlam vastgelegd via zijn foodblog op bbq52.nl. Met ervaringstips en achtergrondverhalen zoals alleen een hobbykok die aan andere hobbykoks kan doorvertellen. Smakelijke inspiratie voor alle Grillmasters van de Achtertuin die nóg meer heerlijk plezier uit hun kamado willen halen. Van groentje tot geroutineerd Big Green Egg’er in 52 weken buitenkoken.
- Thema:Barbecue
- Uitgegeven door:Guardian Publish
- Editie:Hardcover
- Auteur:Voogd, R.
- Druk:mrt 2021
- Aantal pagina's:248
€ 27,50
Beschikbaarheid:
Op voorraad
SKU
SW_264016_SMP_471819_0
✅ Specialist in Barbeque accessoires
✅ Bestel vandaag nog een Buitenkok in 4 seizoenen! (zelfde werkdag verzonden)
✅ Officieel dealer van Bowls and Dishes
Kamperen Bowls and Dishes | Campingspullen | Trekkinggear | Bowls and Dishes Barbeque accessoires
✅ Bestel vandaag nog een Buitenkok in 4 seizoenen! (zelfde werkdag verzonden)
✅ Officieel dealer van Bowls and Dishes
Kamperen Bowls and Dishes | Campingspullen | Trekkinggear | Bowls and Dishes Barbeque accessoires
Bowls and Dishes kampeerartikelen Barbeque accessoires bij Rien de Wolf
Op onze uitgebreide afdeling kampeerartikelen vindt u een complete collectie Bowls and Dishes. Onze specialisten adviseren u graag over de beste keuze Barbeque accessoires, wat past het beste bij uw kampeer wensen, geeft het meeste comfort of is het meest geschikt voor uw reis.gtin | 9789090340500 |
---|---|
Artikelnummer | 471819 |
Fabrikant | Bowls and Dishes |
Artikelnummer fabrikant | 9789090340500 |
Product Name | Buitenkok in 4 seizoenen! |
Schrijf uw eigen review
Meer van Bowls and Dishes