Big green egg workshop

Wordt een echte Big Green Egg chef!

Een Big Green Egg bezitten is geweldig, maar het maakt je nog niet direct een echte barbecue meester. Daar heb je bepaalde vaardigheden voor nodig die je niet zomaar uit de mouw schudt. Zo moet je de temperatuur van de Big Green Egg goed kunnen controleren, om zo jouw gerecht perfect te kunnen grillen, bakken of roken. Heb je de basis al goed onder controle? Dan wordt het tijd om door middel van de masterclass te leren hoe je ingewikkeldere recepten bereidt. Hierbij komen ook vaak creatieve methodes bij kijken als Reverse-Sear en Caveman Style. Ook zijn er meerdere accessoires die goed aan bod kunnen komen bij de gevorderde recepten.

Er is één accessoire die zo uitgebreid is, dat er een gehele aparte workshop aan besteed zou kunnen worden, en dat is ook gedaan! De EGGspander is een accessoire waarbij er meerdere gerechten op verschillende manieren tegelijk klaargemaakt kunnen worden. Door de juiste techniek kunnen er verschillende temperaturen gecreëerd worden op verschillende plekken in de Egg, waardoor er heel nauwkeurig gerechten bereid kunnen worden.

Alle workshops worden gegeven door Big Green Egg experts en vinden plaats op het prachtige landgoed Arcadia. Elke workshop duurt circa 4 uur en zitten er 3 drankjes inbegrepen. Heeft u relevante allergieën of andere eetwensen? Geef deze dan door bij het boeken.

Big Green Egg Workshop collage

Nog op zoek naar extra accessoires voor uw Big Green Egg! Bekijk dan hier onze collectie.