Grondzeilen & Accessoires

Ontdek de Voordelen van Grondzeilen voor Tenten bij Rien de Wolf            

 

Een grondzeil is een essentieel onderdeel van je kampeeruitrusting dat vaak over het hoofd wordt gezien, maar van onschatbare waarde is voor een comfortabele en droge kampeerervaring. Bij Rien de Wolf begrijpen we het belang van hoogwaardige grondzeilen die bescherming bieden tegen vocht, kou en scherpe voorwerpen op de grond. Ontdek de voordelen van grondzeilen voor tenten en waarom ze een onmisbaar accessoire zijn voor elke kampeertrip.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

16 items

Pagina
per pagina
 1. Zak voortentspanstok 22/19mm 165-255cm
  Rating:
  0%
  € 22,95
 2. tussendeel 25mm 70/65cm + gat
  Rating:
  0%
  € 7,95
 3. Ondergrondzeil - 4x5 Meter zonder weekmakers
  Rating:
  0%
  € 10,95
 4. Ondergrondzeil - 4x3 Meter zonder weekmakers
  Rating:
  0%
  € 8,95
 5. Ondergrondzeil - 6x4 Meter zonder weekmakers
  Rating:
  0%
  € 14,95
 6. Ondergrondzeil - 4x4 Meter zonder weekmakers
  Rating:
  0%
  € 9,95
 7. Ondergrondzeil - 2x3 Meter zonder weekmakers
  Rating:
  0%
  € 5,95
 8. Gronddoek 300*500cm
  Rating:
  0%
  € 24,95
 9. Gronddoek 250*500cm
  Rating:
  0%
  € 20,95
 10. Gronddoek 300*600cm
  Rating:
  0%
  € 29,95
 11. Gronddoek 300*400cm
  Rating:
  0%
  € 19,95
 12. Multi Tent tapijt 3x5 m
  Rating:
  0%
  € 79,95
 13. Tent Gear Clean & Proof kit
  Rating:
  0%
  € 34,90
 14. Multi Tent tapijt 3x3 m
  Rating:
  0%
  € 49,95
 15. Multi Schaduwdoek /Tent tapijt 4x4 m
  Rating:
  0%
  € 69,95
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

16 items

Pagina
per pagina
Bij Rien de Wolf de Tenten winkel in Purmerend vind je een compleet assortiment Grondzeilen & Accessoires. Je besteld het eenvoudig online of komt langs in de 3000m2 grote winkel in Purmerend. Gratis parkeren Deskundig advies Ruime voorraad Scherpe prijzen de Specialist in Grondzeilen & Accessoires

Bescherming tegen Vocht en Vuil

Een van de belangrijkste functies van een grondzeil is het bieden van bescherming tegen vocht en vuil vanuit de grond. Door een waterdichte barrière te vormen tussen de tent en de ondergrond, voorkomt een grondzeil dat vocht van onderaf de tent binnendringt, waardoor je droog en comfortabel blijft, zelfs bij natte weersomstandigheden. Bovendien voorkomt een grondzeil dat vuil en modder zich ophopen onder je tent, wat het schoonmaken en onderhoud vereenvoudigt.

 

Isolatie en Warmtebehoud

Naast het bieden van bescherming tegen vocht, biedt een grondzeil ook isolatie en warmtebehoud. Door een extra laag tussen de tent en de grond te creëren, helpt een grondzeil om warmteverlies te verminderen en de temperatuur binnen de tent te reguleren. Dit is vooral belangrijk tijdens koudere nachten of in klimaten met wisselende temperaturen, waarbij een goed geïsoleerde tent een comfortabelere slaapomgeving biedt.

 

Bescherming van de Tentbodem

Een grondzeil beschermt niet alleen jou, maar ook de bodem van je tent. Door een zachte en schokabsorberende ondergrond te bieden, helpt een grondzeil om de tentbodem te beschermen tegen slijtage, scheuren en perforaties veroorzaakt door scherpe voorwerpen zoals stenen, takken en wortels. Dit verlengt de levensduur van je tent en zorgt ervoor dat deze in goede staat blijft voor vele kampeeravonturen in de toekomst.

 

Eenvoudig Onderhoud en Reiniging

Een ander voordeel van grondzeilen is dat ze het onderhoud en de reiniging van je tent vereenvoudigen. Door een beschermende barrière te vormen tussen de tent en de grond, voorkomt een grondzeil dat vuil, modder en ander afval zich ophopen onder de tent. Hierdoor is het reinigen van de tentbodem na afloop van je kampeertrip veel gemakkelijker en kost het minder tijd en moeite.

 

Kortom, met onze hoogwaardige grondzeilen ben je verzekerd van een comfortabele, droge en duurzame kampeerervaring, ongeacht de omstandigheden. Ontdek ons assortiment grondzeilen vandaag nog en bereid je voor op avontuur met Rien de Wolf!