Crankbaits

Crankbaits voor het Roofvis Vissen 

Rien de Wolf biedt een diverse selectie crankbaits die essentieel zijn voor succesvol roofvis vissen. Crankbaits zijn kunstaasjes die bekend staan om hun bewegende lip, waardoor ze een unieke zwemactie hebben die roofvissen zoals snoek, baars en snoekbaars aantrekt. 

Onze collectie crankbaits omvat verschillende modellen, kleuren en maten, zodat je kunt kiezen op basis van de diepte waarop je wilt vissen en de specifieke visomstandigheden. Of je nu op zoek bent naar diep duikende crankbaits voor diep water of ondiep lopende modellen voor ondiepe wateren, bij Rien de Wolf hebben we het juiste kunstaas voor jouw behoeften. 

Onze crankbaits zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn ontworpen om duurzaamheid te bieden tijdens intensief gebruik. Het deskundige team van Rien de Wolf staat klaar om je te adviseren over de beste crankbaits voor jouw visstijl en omgeving. Bezoek onze winkel of bekijk ons assortiment online voor topkwaliteit crankbaits die je helpen bij het verhogen van je vangstkansen. 

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

96 items

per pagina
 1. Westin BuzzBite Crankbait 6cm 10g Suspending Chart. Blue Craw
  Rating:
  0%
  € 9,95
 2. Westin BuzzBite Crankbait 4cm 4g Low Floating Chart. Blue Craw
  Rating:
  0%
  € 9,95
 3. Westin RawBite Crankbait 7cm 12g Floating 3D Headlight
  Rating:
  0%
  € 9,95
 4. Salmo Hornet 3 Holo Super Bleak
  Rating:
  0%
  € 8,95
 5. Salmo Hornet 3 Holo Oikawa
  Rating:
  0%
  € 8,95
 6. Westin RawBite Crankbait 15cm 61g Low Floating Steel Sardine
  Rating:
  0%
  € 14,95
 7. Westin MegaBite DR Crankbait 6cm 19g Floating Bling Perch
  Rating:
  0%
  € 11,95
 8. Westin RawBite Crankbait 17cm 100g Low Floating Official Roach
  Rating:
  0%
  € 19,95
 9. Westin BuzzBite Crankbait 4cm 4g Low Floating Steel Sardine
  Rating:
  0%
  € 9,95
 10. Westin BuzzBite Crankbait 5cm 6g Suspending Official Roach
  Rating:
  0%
  € 9,95
 11. Westin MegaBite DR Crankbait 6cm 19g Floating Firetiger
  Rating:
  0%
  € 11,95
 12. Westin Buzzbite DR 6cm Steel Sardine
  Rating:
  0%
  € 9,95
 13. Westin Buzzbite DR 6cm Blue Craw
  Rating:
  0%
  € 9,95
 14. Westin MegaBite DR Crankbait 6cm 19g Floating Steel Sardine
  Rating:
  0%
  € 11,95
 15. Westin BuzzBite Crankbait 4cm 4g Low Floating Firetiger
  Rating:
  0%
  € 9,95
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

96 items

per pagina
Bij Rien de Wolf de Roofvis winkel in Purmerend vind je een compleet assortiment Crankbaits. Je besteld het eenvoudig online of komt langs in de 3000m2 grote winkel in Purmerend. Gratis parkeren Deskundig advies Ruime voorraad Scherpe prijzen de Specialist in Crankbaits. Welkom op onze roofvisafdeling. Met het IJ naast de deur is het natuurlijk niet vreemd dat wij een enorm roofvisassortiment hebben. Denk hierbij aan de bekende merken zoals Westin, Shimano, Fox, Lew’s, Salmo, SPRO, Dragon, Rozemeijer, Strikepro. Maar ook de minder bekende merken zoals Strike king, Z-Man, Molix. Met meer dan 1500 verschillende soorten Shads op voorraad zit er altijd wat voor jou bij. Ook voor het harde kunstaas en accessoires zit je gebakken bij ons. Tevens zijn wij een Westin Pro shop. Dit wil zeggen dat wij een zeer uitgebreid assortiment Westin in huis hebben. En de beste service kunnen bieden. Dit zelfde geldt voor Shimano. Wij zijn een officieel Shimano service center en dat betekent dat je voor een service beurt of reparatie altijd bij ons terecht kan. De mannen van de hengelsport afdeling zijn ook fanatieke roofvissers en kunnen je dus goed te woord staan voor eventuele vragen en hun ervaringen delen