Spinners bij Rien de Wolf, de hengelsport specialist in Roofvis | Spinners

Voor Spinners kunt u terecht bij Rien de Wolf, dé Roofvis specialist uit Amsterdam. De producten uit ons Spinners assortiment zijn speciaal voor u geselecteerd van de beste leveranciers.

Voor al uw outdoor artikelen zoals wandelschoenen outdoor gear kunt u terecht in onze 3000m2 grote showroom, in Amsterdam. Uitgebreide parkeermogelijkheid en op alle gebieden een professional aanwezig die u kan voorzien van de juiste productinformatie en adviezen.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

19 items

Pagina
per pagina
 1. Rating:
  0%
  Rozemeijer Dr. Flash #7 56g sz3/0 SFT
  Vanaf € 19,95
 2. Rating:
  0%
  Molix Trago Spin Tail Gaillo-Metal
  € 12,95
 3. Rating:
  0%
  Molix Trago Spin Tail Pearl White
  € 12,95
 4. Rating:
  0%
  Molix Trago Spin Tail FireTiger
  € 12,95
 5. Rating:
  0%
  Molix Trago Spin Tail MX Holo Shad
  € 12,95
 6. Rating:
  0%
  Molix Trago Spin Tail Perch
  € 12,95
 7. Rating:
  0%
  Rozemeijer Dr. Blade #3 3,7g sz6 SFT #S
  Vanaf € 3,50
 8. Rating:
  0%
  Molix Trago Spin Tail Giallo-Metal
  € 12,95
 9. Rating:
  0%
  Rozemeijer Dr. Skirt #7 27g sz2/0 SRH
  € 6,95
 10. Rating:
  0%
  Rozemeijer Dr. Skirt #7 27g sz2/0 SHP
  € 6,95
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

19 items

Pagina
per pagina
Bij Rien de Wolf de Roofvis winkel in Amsterdam vind je een compleet assortiment Spinners. Je besteld het eenvoudig online of komt langs in de 3000m2 grote winkel in Amsterdam noord. Gratis parkeren Deskundig advies Ruime voorraad Scherpe prijzen de Specialist in Spinners. Welkom op onze roofvisafdeling. Met het IJ naast de deur is het natuurlijk niet vreemd dat wij een enorm roofvisassortiment hebben. Denk hierbij aan de bekende merken zoals Westin, Shimano, Fox, Lew’s, Salmo, SPRO, Dragon, Rozemeijer, Strikepro. Maar ook de minder bekende merken zoals Strike king, Z-Man, Molix. Met meer dan 1500 verschillende soorten Shads op voorraad zit er altijd wat voor jou bij. Ook voor het harde kunstaas en accessoires zit je gebakken bij ons. Tevens zijn wij een Westin Pro shop. Dit wil zeggen dat wij een zeer uitgebreid assortiment Westin in huis hebben. En de beste service kunnen bieden. Dit zelfde geldt voor Shimano. Wij zijn een officieel Shimano service center en dat betekend dat je voor een service beurt of reparatie altijd bij ons terecht kan. De mannen van de hengelsport afdeling zijn ook fanatieke roofvissers en kunnen je dus goed te woord staan voor eventuele vragen en hun ervaringen delen