Doodaas materiaal

Doodaas materiaal bij Rien de Wolf, de hengelsport specialist in Roofvis | Doodaas materiaal

Voor Doodaas materiaal kunt u terecht bij Rien de Wolf, dé Roofvis specialist uit Purmerend. De producten uit ons Doodaas materiaal assortiment zijn speciaal voor u geselecteerd van de beste leveranciers.

Voor al uw outdoor artikelen zoals wandelschoenen outdoor gear kunt u terecht in onze 3000m2 grote showroom, in Purmerend. Uitgebreide parkeermogelijkheid en op alle gebieden een professional aanwezig die u kan voorzien van de juiste productinformatie en adviezen.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

49 items

per pagina
 1. Roz. Inline Pike Float dayNnight 25g
  Rating:
  0%
  € 5,50
 2. Roz. Inline Pike Float dayNnight 15g
  Rating:
  0%
  € 4,95
 3. Roz. Inline Pike Float dayNnight 8g
  Rating:
  0%
  € 4,50
 4. Rozemeijer PikeFloat 8gr
  Rating:
  0%
  € 4,50
 5. Fox RAGE Predator HD dart swivel - 25g
  Rating:
  0%
  € 4,25
 6. Float Battery 3V per 5
  Rating:
  0%
  € 6,95
 7. HD Fireball 40 Gr
  Rating:
  0%
  € 4,40
 8. Fox RAGE Predator knot buffer beads
  Rating:
  0%
  € 4,69
 9. Fox RAGE Predator quick change weights - 15g x 4
  Rating:
  0%
  € 7,25
 10. Fox RAGE Predator trace crimp covers x 25pcs
  Rating:
  0%
  € 4,95
 11. Fox RAGE Predator run rings & buffer beads
  Rating:
  0%
  € 4,70
 12. Prebaits Haring Groot 3/4 st (ALLEEN AFHALEN)
  Rating:
  0%
  € 5,95
 13. Fox RAGE Predator quick change weights - 35g x 3
  Rating:
  0%
  € 7,25
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

49 items

per pagina
Bij Rien de Wolf de Roofvis winkel in Purmerend vind je een compleet assortiment Doodaas materiaal. Je besteld het eenvoudig online of komt langs in de 3000m2 grote winkel in Purmerend. Gratis parkeren Deskundig advies Ruime voorraad Scherpe prijzen de Specialist in Doodaas materiaal. Welkom op onze roofvisafdeling. Met het IJ naast de deur is het natuurlijk niet vreemd dat wij een enorm roofvisassortiment hebben. Denk hierbij aan de bekende merken zoals Westin, Shimano, Fox, Lew’s, Salmo, SPRO, Dragon, Rozemeijer, Strikepro. Maar ook de minder bekende merken zoals Strike king, Z-Man, Molix. Met meer dan 1500 verschillende soorten Shads op voorraad zit er altijd wat voor jou bij. Ook voor het harde kunstaas en accessoires zit je gebakken bij ons. Tevens zijn wij een Westin Pro shop. Dit wil zeggen dat wij een zeer uitgebreid assortiment Westin in huis hebben. En de beste service kunnen bieden. Dit zelfde geldt voor Shimano. Wij zijn een officieel Shimano service center en dat betekent dat je voor een service beurt of reparatie altijd bij ons terecht kan. De mannen van de hengelsport afdeling zijn ook fanatieke roofvissers en kunnen je dus goed te woord staan voor eventuele vragen en hun ervaringen delen