Haken en Loodkoppen

Haken en Loodkoppen bij Rien de Wolf, de hengelsport specialist in Roofvis | Haken en Loodkoppen

Voor Haken en Loodkoppen kunt u terecht bij Rien de Wolf, dé Roofvis specialist uit Amsterdam. De producten uit ons Haken en Loodkoppen assortiment zijn speciaal voor u geselecteerd van de beste leveranciers.

Voor al uw outdoor artikelen zoals wandelschoenen outdoor gear kunt u terecht in onze 3000m2 grote showroom, in Amsterdam. Uitgebreide parkeermogelijkheid en op alle gebieden een professional aanwezig die u kan voorzien van de juiste productinformatie en adviezen.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

381 items

per pagina
 1. LEAD DROP SHOT SINKER 28g
  Rating:
  0%
  € 3,20
 2. BKK Spear-21 UVO 10#
  Rating:
  0%
  € 8,95
 3. DSS-WORM UV (Orange) 2#
  Rating:
  0%
  € 4,95
 4. Green Bass Fishing Lead-Free Jighead 6g 5/0 (4st)
  Rating:
  0%
  € 6,95
 5. Green Bass Fishing Lead Free Screwhead 30Gr
  Rating:
  0%
  € 6,60
 6. Green Bass Fishing Lead Free Screwhead 20Gr
  Rating:
  0%
  € 5,50
 7. Green Bass Fishing Lead Free Screwhead 10Gr
  Rating:
  0%
  € 4,95
 8. Green Bass Fishing Lead Free Screwhead 5Gr
  Rating:
  0%
  € 3,99
 9. Green Bass Fishing Lead-Free Dropshot 19g (2st)
  Rating:
  0%
  € 5,95
 10. Green Bass Fishing Lead-Free DropShot 7g (4st)
  Rating:
  0%
  € 5,50
 11. Green Bass Fishing Lead-Free DropShot 4g (4st)
  Rating:
  0%
  € 4,40
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

381 items

per pagina
Bij Rien de Wolf de Roofvis winkel in Amsterdam vind je een compleet assortiment Haken en Loodkoppen. Je besteld het eenvoudig online of komt langs in de 3000m2 grote winkel in Amsterdam noord. Gratis parkeren Deskundig advies Ruime voorraad Scherpe prijzen de Specialist in Haken en Loodkoppen. Welkom op onze roofvisafdeling. Met het IJ naast de deur is het natuurlijk niet vreemd dat wij een enorm roofvisassortiment hebben. Denk hierbij aan de bekende merken zoals Westin, Shimano, Fox, Lew’s, Salmo, SPRO, Dragon, Rozemeijer, Strikepro. Maar ook de minder bekende merken zoals Strike king, Z-Man, Molix. Met meer dan 1500 verschillende soorten Shads op voorraad zit er altijd wat voor jou bij. Ook voor het harde kunstaas en accessoires zit je gebakken bij ons. Tevens zijn wij een Westin Pro shop. Dit wil zeggen dat wij een zeer uitgebreid assortiment Westin in huis hebben. En de beste service kunnen bieden. Dit zelfde geldt voor Shimano. Wij zijn een officieel Shimano service center en dat betekent dat je voor een service beurt of reparatie altijd bij ons terecht kan. De mannen van de hengelsport afdeling zijn ook fanatieke roofvissers en kunnen je dus goed te woord staan voor eventuele vragen en hun ervaringen delen